Verktyg som gör det enklare och snabbare att göra rätt

Våra olika programvaror använder du för att du ska få rätt installation i slutändan. Du får hjälp med olika sorters beräkningar och de ger dig stöd under projektering och installation. Swegons breda utbud av hjälpprogram gör det helt enkelt lite lättare för dig att komma i mål.

Software

Produktvalsprogram för aggregat och takfläktar

AHU Design

Kommer inom kort

Aggregatvals- och energiberäkningsprogram för Swegon GOLD-, SILVER C- och COMPACT-serier. En överblick av utbud och data finns här.

Produktvalsprogram för inneklimatprodukter

Simuleringsverktyg inneklimat

Mjukvaror för injustering och konfiguration

CAD-stöd

MagiCloud

Här kan du ladda ner Swegons produktdatabas för MagiCAD och MagiCloud.