Tools die u helpen om dingen snel en goed uit te voeren

De programma's van Swegon helpen u bij alle berekeningen en ondersteunen u bij de planning en installatie.

Software voor verbonden producten

Swegon INSIDE Portal

De INSIDE Portal is het startpunt voor Swegon units die compatibel zijn met Swegon INSIDE. Vanaf de INSIDE Portal kunt u de status van uw verbonden unit controleren, een intuïtief energierapport creëren (voor GOLD luchtbehandelingskasten) en aanvullende digitale diensten aanvragen.

Ga naar de INSIDE Portal

Vraag toegang aan tot INSIDE Portal

Controleer of uw product INSIDE Ready is

Software voor inbedrijfstelling en configuratie

SWICCT

Hier kunt u SWICCT-software downloaden om de software in ADAPT Parasol en PARASOL ZenithVAV in te stellen.

Download ook de SWICCT-handleiding voor een beschrijving van de installatie.