Tools waarmee u alles sneller, eenvoudiger en juist kan doen

U gebruikt onze verschillende software zodat uw installatie helemaal goed zit. U krijgt hulp bij verschillende types berekeningen die u ondersteunen tijdens uw planning en installatie. Swegons breed gamma van ondersteuningssoftware maakt het u gemakkelijker om uw doelen te bereiken.

Software

Diverse

MagiCAD

Plug-in voor MagiCAD is software deel die wordt gebruikt om CAD-bestanden van AHU Design over te brengen.

Download MagiCAD

MagiCloud

Hier kunt u de productdatabase van Swegon voor MagiCAD en MagiCloud downloaden.

SWICCT

Hier kunt u SWICCT-software downloaden om de software in ADAPT Parasol en PARASOL ZenithVAV in te stellen.

Download ook de SWICCT-handleiding voor een beschrijving van de installatie.