Verktøy som gjør det enklere og raskere å gjøre det riktig

De ulike programmene våre bruker du for å sitte igjen med en installasjon som er slik den skal være. Du får hjelp med ulike typer beregninger og kan bruke verktøyene som støtte under prosjektering og installasjon. Swegons brede utvalg av hjelpeprogrammer gjør det ganske enkelt litt enklere for deg å komme i mål.

Programvare for tilkoblede produkter

Swegon INSIDE Portal

The INSIDE Portal er startpunktet for Swegons produkter som er kompatible med Swegon INSIDE. Fra INSIDE Portal kan du se statusen til de tilkoblede produktene dine, opprette en intuitiv energirapport (for GOLD AHUs) og be om flere digitale tjenester."

Login - INSIDE Portal

Opprette konto til INSIDE Portal

Gjør dine produkter INSIDE Ready