ProCASA

En webbaserad applikation för energiberäkning av CASA luftbehandlingsaggregat.

All information som behöver matas in är luftflöde och tryckfall för kanalsystemet. Med ProCASA kan du beräkna följande:

• Total energiförbrukning i olika klimatzoner där energiförbrukning för aggregat och ventilationssystem är separerade
  • Årlig energieffektivitet
  • Värmeväxlarens temperatureffektivitet och ventilationsaggregatets årliga effektivitet
  • Ventilationens inverkan på lägenhetens E-värdeberäkning
  • Fläktarnas momentanförbrukning och årliga förbrukning samt SFP-värde för ventilationen.
  • Akustiska data för ljudalstring till kanal och omgivning
  • Tekniska specifikationer såsom mått, funktionsskisser, filter m.m

ProCASA Designer

Ladda ner ProCASA Designer från ProCASA och skapa fullständiga funktions- och anslutningsscheman samt AMA-texter på specifik design - på mindre än 5 minuter!

• Enkelt - välj bara en aggregatmodell och lägg till funktioner.
  • ProCASA Designer visar valbara tillbehör, anslutningar och produktkoder.
  • ProCASA Designer skapar designspecifika AMA-texter och funktionsschema.

Kolla in hur snabbt och enkelt det är!

Ladda ner ProCASA Designer från nya uppdaterade ProCASA Energiberäkningsprogram

ProCASA