Acoustic Design

För att beräkna och estimera ljudnivåer/buller samt konfigurera och välja akustikprodukter

Acoustic Design är vår nya mjukvara för att beräkna och estimera ljudnivåer/buller samt konfigurera och välja akustikprodukter

Några höjdpunkter:

• Bibliotek med användardefinierade ljudkällor och ljuddämpande byggnadselement.
  • Ljuddämpning hos kanaldetaljer genom kanalsystemet
  • Ljudgenerering från turbulent luftström för kanaldetaljer såsom avstick och böjar
  • Ljudutstrålning från kanalsystem till omgivning inklusive undertak.
  • Beräkningar av ljudnivåer inomhus och utomhus
  • Produktväljare för ljuddämpare med valbara kriterier (ex. NC, NR, dBA, dBC)
  • Tryckfall över ljuddämpare inkl. systemeffekter

Få tillgång till Acoustic Design

Acoustic Design är en kostnadsfri beräkningsmjukvara för akustik.
Fyll i formuläret nedan och få ditt login inom 24 timmar.

Om du redan är befintlig användare, gå direkt till startsidan här.

Få tillgång till Acoustic design

Om du redan är befintlig användare

Om du redan är befintlig användare, gå direkt till startsidan.

Öppna Acoustic Design

Du måste godkänna cookies för marknadsföring om du vill visa den här typen av innehåll från Swegon

ASHRAE algoritmer

Acoustic Design använder de senaste industristandarderna, inklusive de nyaste ASHRAE RP-1408 algoritmerna för akustiskt isolerade plåtkanaler..

Produktval Ljuddämpare

Konfigurera och välj produkter från ett utökat utbud av Swegons ljuddämpare för att lösa komplexa ljudutmaningar.

Rapporteringsfunktion

Använd Acoustic Designs rapportmodul för att effektivt och konsekvent skapa beräkningsrapporter.

Snabbguider

Här ger vi ett antal steg-för-steg-guider för att komma igång med Acoustic Design.

Beräkning för Spjäll med ljuddämpare (en)

• Beräkna ett spjäll med ljuddämpare i Acoustic Design analys

Projektberäkning inomhus (en)

• Beräkna ett projekt inomhus med Acoustic Design analys

Projektberäkning utomhus (en)

• Beräkna ett projekt utomhus med Acoustic Design analys

Val av ljuddämpare (en)

• Konfigurera en produkt i Acoustic Design produkter

Instruktionsfilmer för Acoustic Design

Här hittar du ett antal filmer som steg-för-steg hjälper dig att komma igång med Acoustic Design (en)

Alla videos

Du måste godkänna cookies för marknadsföring om du vill visa den här typen av innehåll från Swegon

Getting started

A general introduction on how to get started with Acoustic Design application

ProSilencer

Klicka här om du föredrar att använda föregångaren till Acoustic Design.
(ProSilencer kommer med tiden att helt ersättas av Acoustic Design).

Till ProSilenser