Hvordan kommer jeg inn i servicemenyen og utfører en manuell test?

GOLD 1–5 og GOLD A:

1. Trykk pÃ¥ PROG-knappen og hold den inne i 6 sekunder.

2. Trykk pÃ¥ LUFTMENGDE-knappen i 1 sekund, uten Ã¥ slippe PROG-knappen.

3. Hold PROG-knappen inne i ytterligere 8 sekunder, til SERVICE vises i displayet.

4. Slipp knappen.

GOLD B:

Bruk INST-knappen og velg deretter LUFTMENGDE. Trykk deretter pÃ¥ knapp 1 + 4 samtidig for Ã¥ gÃ¥ videre til startmeny for funksjoner, alarm, kjøling, manuell testkjøring, avlesing og reguleringsinnstillinger.

Du finner også beskrivelse i Drift og vedlikehold.