Acoustic Design

Til beregning og estimering av lydnivåer/støy samt konfigurere og velge akustikkprodukter

Acoustic Design er vår nye programvare for å beregne og estimere lydnivåer/støy samt konfigurere og velge akustikkprodukter

Noen høydepunkt:

• Bibliotek med brukerdefinerte lydkilder og lyddempende bygningselementer
  • Lyddemping i kanaldetaljer gjennom kanalsystemet
  • Lydgenerering fra turbulent luftstrøm for kanaldetaljer som avstikkere og bøyer
  • Lydutstråling fra kanalsystem til omgivelse, inklusive nedfôret himling
  • Beregninger av lydnivåer inne og ute
  • Produktvelger for lyddemper med valgbare kriterier (f.eks. NC, NR, dBA, dBC)
  • Trykkfall over lyddemper inkl. systemeffekter

Få tilgang til Acoustic Design

Acoustic Design er en kostnadsfri beregningsprogramvare for akustikk.

Fyll ut skjemaet nedenfor og få innloggingsopplysninger innen 24 timer.

Få tilgang til Acoustic Design

Hvis du allerede er bruker

Hvis du allerede er bruker, kan du gå direkte til startsiden her.

Åpne Acoustic Design her

Du må tillate informasjonskapsler for markedsføring hvis du vil se denne typen innhold fra Swegon

ASHRAE-algoritmer

Acoustic Design bruker de siste industristandardene, inklusive de nyeste ASHRAE RP-1408-algoritmene for akustisk isolerte platekanaler.

Produktvalg Lyddempere

Konfigurer og velg produkter fra et utvidet utvalg av Swegons lyddempere for å løse komplekse lydutfordringer.

Rapporteringsfunksjon

Bruk Acoustic Designs rapportmodul for å opprette beregningsrapporter effektivt og konsekvent.

Instruksjonsvideoer for Acoustic Design

Her finner du en rekke videoer som trinn-for-steg hjelper deg i gang med Acoustic Design (en)

Alle videoer

Du må tillate informasjonskapsler for markedsføring hvis du vil se denne typen innhold fra Swegon

Getting started

A general introduction on how to get started with Acoustic Design application

ProSilencer

Klikk her hvis du foretrekker å bruke forgjengeren til Acoustic Design.

(ProSilencer skal etter hvert erstattes helt med Acoustic Design.)

Til ProSilenser