Room  Unit Design

Room Unit Design

Room Unit Design er et nettbasert produktvalgprogram og simuleringsverktøy
for romrelaterte produkter. Det beregner, simulerer og hjelper til med å finne de romproduktene som passer best i et prosjekt, basert på gitte verdier og konfigureringsvalg.
Start programmet og utfør enkle eller avanserte beregninger umiddelbart.

Starte Room Unit Design

Få en følelse av hva som kan gjøres i Room Unit Design

Nedenfor presenteres en rekke filmer for å komme i gang med Room Unit Design.

Alle videoer

Du må tillate informasjonskapsler for markedsføring hvis du vil se denne typen innhold fra Swegon

Produktvalgsprogram – Et godt verktøy

Når du skal velge produkter for ditt inneklima, er det mye å ta hensyn til. Med Swegons produktvalgsprogram Room Unit Design er det enkelt å utføre beregninger basert på dine behov. Noe som gir et behagelig inneklima.

CAD-plugin

CAD-pluginen for AutoCAD og Revit muliggjør direkte dataoverføring mellom Swegons beregningsprogram og CAD-prosjekt.

Last ned MagiCAD-plugin

Room Unit Design via SPC eller ESBO

Room Unit Design kan nås via en lenke inne i Single Product Calculator (SPC) eller ESBO.
Klikk videre til respektive produktside for å få tilgang til SPC eller starte ESBO her:

Ã… velge og finne de riktige produktene

Når inneklimaprodukter skal velges, er det mange ting å ta hensyn til. Det finnes også mange forskjellige produkttyper og varianter å velge mellom. Derfor kan det være vanskelig å finne og velge riktig, så hvordan går man frem?

Først og fremst gjelder det å finne ut hvilket behov bygningen har med tanke på inneklima, og hvilke krav som må oppfylles. Finnes det andre behov utenom ventilasjon og varme? Er det behov for kjøling, og hvilke parametere skal være styrende? Hvor kan produktene plasseres, og er det plass? Hvordan er ønskene for integrering med øvrig innvendig arkitektur, og hvilke lydkrav gjelder?

Det er når antallet krav og parametere som påvirker dimensjoneringen øker, at et produktvalgprogram kan komme til nytte.

Dette forteller Börje Lehrman, System Specialist her i Swegon, mer om i sitt blogginnlegg Produktvalgprogram – et godt hjelpemiddel.

Les mer her