SWEFLOW gør det nemt at komme i gang

Idriftsætning kan nogle gange være både tidskrævende og kompliceret. Med SWEFLOW-appen kan du nemt indregulere luftarmaturer og vandbaserede klimaanlæg – med K-faktorer.

En nem og fleksibel app

For at få mest muligt ud af Swegons produkter skal anlægget være indreguleret korrekt. Med Sweflow får du hjælp til at indregulere dine luftarmaturer eller vandbaserede klimasystemer. Du kan anvende appen til at finde den korrekte K-faktor i databasen med Swegons produkter eller indtaste K-faktoren direkte i kalkulatoren for derefter at beregne indreguleringstryk eller luftmængde.

• Beregn indreguleringstryk eller luftmængde
  • Søg K-faktor for Swegons produkter
  • Gem indreguleringsdata for hele anlægget i en protokol, som kan eksporteres til Excel
  • Fungerer uden internettilslutning
  • Løbende opdateringer af nye produktdata

Du skal tillade cookies for marketing, hvis du vil se denne type af indhold fra Swegon

Her kan du downloade SWEFLOW

Appen fungerer med Android version 8.1 (level 27) og senere. For Apple er det iOS 10 eller senere.