You might want to visit our global site:

Met SWEFLOW gaat u snel aan de slag

Soms is een opstart zowel tijdrovend als ingewikkeld. Met de SWEFLOW-app past u uw roosters en waterbasisklimaatsystemen eenvoudig aan – met k-factoren.

Een eenvoudige en duidelijke app

Om het beste uit Swegons producten te halen, moet uw installatie correct worden aangepast. Sweflow helpt u om uw roosters of waterbasisklimaatsysteem in te stellen. U kunt de app gebruiken om de juiste k-factor te vinden in de database van Swegons producten. U kunt de k-factor ook rechtstreeks in de calculator invoeren en vervolgens de druk of luchtstroom bij ingebruikname berekenen.

• Bereken de druk of luchtstroming bij ingebruikname
  • Vind de k-factor voor Swegons producten
  • Bewaar gegevens over de ingebruikname voor de hele installatie in het protocol dat u naar Excel kunt exporteren
  • Werkt niet zonder internettoegang
  • Continue updates van nieuwe productgegevens

U moet cookies toestaan ​​als u dit soort inhoud van Swegon wilt bekijken.

Hier kunt u SWEFLOW downloaden

De app werkt met Android-versie 8.1 (level 27) en later. Voor Apple geldt iOS 10 of later.