Acoustic Design

Til at beregne og estimere lydniveauer/støj samt konfigurere og vælge akustikprodukter.

Acoustic Design er vores nye software til at beregne og estimere lydniveauer/støj samt konfigurere og vælge akustikprodukter

Nogle højdepunkter:

• Bibliotek med brugerdefinerede lydkilder og lyddæmpende bygningselementer.
  • Lyddæmpning i kanaldetaljer gennem kanalsystemet
  • Lydgenerering fra turbulent luftstrøm for kanaldetaljer såsom forgreninger og bøjninger
  • Lydudstråling fra kanalsystem til omgivelser inklusive loft.
  • Beregninger af lydniveauer indendørs og udendørs
  • Produktvælger for lyddæmper med valgbare kriterier (f.eks. NC, NR, dBA, dBC)
  • Trykfald over lyddæmper inkl. systemeffekter

Få adgang til Acoustic Design

Acoustic Design er en gratis beregningssoftware for akustik. Udfyld formularen nedenfor og få dit login i løbet af 24 timer.

Få adgang til Acoustic Design

Hvis du allerede er en eksisterende bruger

Hvis du allerede er en eksisterende bruger, går du direkte til startsiden her.

Åbn Acoustic Design

Du skal tillade cookies for marketing, hvis du vil se denne type af indhold fra Swegon

ASHRAE-algoritmer

Acoustic Design bruger de seneste industristandarder, inklusive de nyeste ASHRAE RP-1408-algoritmer for akustisk isolerede metalkanaler.

Produktvalg Lyddæmper

Konfigurer og vælg produkter fra et udvidet udbud af Swegons lyddæmpere for at løse komplekse lydudfordringer.

Rapporteringsfunktion

Benyt Acoustic Designs rapportmodul for effektivt og konsekvent at skabe beregningsrapporter.

Instruktionsfilm vedr. Acoustic Design

Her finder du et antal film, som skridt for skridt hjælper dig med at komme i gang med Acoustic Design. (en)

Alle videoer

Du skal tillade cookies for marketing, hvis du vil se denne type af indhold fra Swegon

Getting started

A general introduction on how to get started with Acoustic Design application

ProSilencer

Klik her, hvis du foretrækker at benytte forgængeren til Acoustic Design.

(ProSilencer vil med tiden blive helt erstattet af Acoustic Design).

Til ProSilenser