ProResidential

ProResidential er et nettbasert beregningsprogram for dimensjonering av WISE Apartment Solution. I programmet får du frem teknisk ytelse for hver enkelt leilighet samt en oversikt over hele systemet. Det er også mulig å ta PDF-utskrifter.

Logg inn for å lagre

Du trenger ikke innlogging eller bruker-ID for å kjøre programmet. Hvis man ønsker å lagre sine egne innstillinger, oppretter man selv en innlogging (=e-postadresse) med valgfritt passord.

Ansvarsfraskrivelse

Swegon AB forbeholder seg retten til å oppgradere programvare og tilhørende dokumentasjon uten varsel.

ProResidential er utviklet av og eies av Swegon AB og er beskyttet av europeiske lover om opphavsrett og internasjonale avtaler.