ProResidential

ProResidential er et webbaseret beregningsprogram til dimensionering af WISE Apartment Solution. I programmet får du vist teknisk ydelse for hver enkelt lejlighed samt en oversigt over hele systemet. Der er også mulighed for PDF-udskrifter.

Log på for at gemme

Det er ikke nødvendigt at logge på eller angive bruger-id for at køre programmet. Hvis man ønsker at gemme sine egne indstillinger, opretter man selv en pålogning (= e-mailadresse) med valgfri adgangskode.

Ansvarsfraskrivelse

Swegon AB forbeholder sig ret til at opgradere software og tilhørende dokumentation uden varsel.

ProResidential er udviklet af og ejet af Swegon AB og er beskyttet af europæisk copyrightlovgivning og internationale overenskomster.