GLOBAL dimensjoneringsprogram

Et brukervennlig program for dimensjonering av GLOBAL RX, RX Top, PX og LP er nÃ¥ tilgjengelig for nedlasting. Med dette programmet kan du intuitivt, raskt og enkelt finne egnet aggregat for prosjektet ditt, samt skrive ut tekniske data og skisser.

Klikk for å laste ned programmet via lenken nedenfor, og installer programmet på datamaskinen din.

Klikk for å laste ned dimensjoneringsprogrammet

*Produsenten pÃ¥tar seg ikke ansvar for direkte eller indirekte skader som oppstÃ¥r som følge av bruken av dette programmet. Den sist mottatte versjonen av programmet skal alltid brukes ved dimensjoneringen.