GLOBAL-dimensioneringsprogram

Et brugervenligt program til dimensionering af GLOBAL RX, RX Top, PX og LP er tilgængeligt til download. Programmet gør det muligt på en intuitiv, hurtig og nem måde at vælge et passende aggregat til dit projekt samt udskrive tekniske data og skitser.

Klik for at downloade programmet via linket herunder, og installér programmet på din computer.

Klik for at downloade dimensioneringsprogrammet

*Producenten påtager sig intet ansvar for nogen direkte eller indirekte skader, som skyldes anvendelse af dette program. Den senest udgivne version af programmet skal altid anvendes ved dimensioneringen.