GLOBAL dimensjoneringsprogram

Et brukervennlig program for dimensjonering av GLOBAL RX, RX Top, PX og LP er nå tilgjengelig for nedlasting. Med dette programmet kan du intuitivt, raskt og enkelt finne egnet aggregat for prosjektet ditt, samt skrive ut tekniske data og skisser.

Registrer deg i GLOBAL dimensjoneringsprogram:

Fyll ut skjemaet nedenfor og klikk på ”Registrer”.
Du får deretter en lenke til installasjonsfilen* som skal installeres på datamaskinen din.

*Produsenten påtar seg ikke ansvar for direkte eller indirekte skader som oppstår som følge av bruken av dette programmet. Den sist mottatte versjonen av programmet skal alltid brukes ved dimensjoneringen.