GLOBAL-dimensioneringsprogram

Et brugervenligt program til dimensionering af GLOBAL RX, RX Top, PX og LP er tilgængeligt til download. Programmet gør det muligt på en intuitiv, hurtig og nem måde at vælge et passende aggregat til dit projekt samt udskrive tekniske data og skitser.

Registrér dig til GLOBALs dimensioneringsprogram:

Udfyld formularen herunder, og klik på ”Registrér”.
Du får senere et link til installationsfilen*, som skal installeres på din computer.

*Producenten påtager sig intet ansvar for nogen direkte eller indirekte skader, som skyldes anvendelse af dette program. Den senest udgivne version af programmet skal altid anvendes ved dimensioneringen.