Ersätta produkter

Nu finns en ny funktion i Room Unit Design för att förbättra användarupplevelsen. Denna funktion gör det möjligt att enkelt byta ut befintliga produkter i ett rum och ersätta dem med andra.

Funktionen är smidig för att experimentera med olika produktvarianter för att se hur de presterar när det gäller ljudnivå, kastlängd, kyl-/värmekapacitet med mera.Klicka på de tre punkterna på en befintlig produkt i ditt rum och välj "Ersätt". Ett urval av alternativa produktvarianter kommer då att visas. Du kommer också att få möjligheten att byta ut andra identiska produkter i rummet om sådana finns.

När en ny variant är vald kommer den att ersätta den ursprungliga produkten eller produkterna, och föra över så många av de ursprungliga inställningarna som möjligt.