AHU Design

Web-baseret beregningsprogram til Swegon GOLD, SILVER C, COMPACT og GLOBAL-serierne.

AHU Design er et beregningsprogram, der forenkler processen med at dimensionere og konfigurere dit luftbehandlingsaggregat. Det giver dig mulighed for at udføre avancerede energiberegninger for at sikre, at løsningen er optimeret til at opfylde dine krav. Der er endvidere teknisk dokumentation og udskriftsmuligheder i programmet, samt eksporter via plug-ins for at understøtte yderligere beregninger og projektplanlægning.

Nedenfor finder du yderligere information om vigtige funktioner og muligheder.

Gå til AHU Design