Swegon ESBO

Energi- og effektbehovsberegning for alle projektets faser.

Komplet støtte gennem hele projektet

ESBO er Swegons systemsoftware, som hjælper dig gennem hele projektet. På et par minutter beregner Swegon ESBO effektbehov samt årlige energiomkostninger.

Swegon ESBO giver dig støtte gennem hele processen, fra projektering til færdig bygning, for at kunne levere det bedst mulige indendørsklima. Programmet hjælper dig med at håndtere alle faktorer, som omgiver projektet, som f.eks. klimaforhold, ønsker fra kunden, energi- og lovkrav med mere.

Swegon ESBO findes i to forskellige versioner, en gratis og en betalbar, fuld version. I den fulde version kan du beregne flere rum samtidigt for at lette udvalget af produkter, projektering og dimensionering.

Der findes typeeksempler på luftbehandlingsaggregater og varmepumper, så de kan anvendes i beregningerne.

Swegon ESBO var nomineret til Stora Inneklimatpriset 2015

Vigtige fakta

• Beregning af effektbehov, energi og temperaturer
  • 3700 steder / 155 lande
  • Sammenlign luft- og vandbaserede systemer
  • Sammenlign CAV- og DCV-systemer
  • Systemberegning med eksempler på forskellige energikilder
  • Typerumseksempler som letter beregninger
  • Beregn komfort og årlig energiomkostning

Vælg version efter behov

Sammenlign ESBO Light med den komplette version af ESBO for at se, hvilken du behøver.

Swegon ESBO LightSwegon ESBO
Kobling til ProSelect

Effektbehovsberegning

Energiberegning

Ikke-rektangulært rum -

Beregn flere rum samtidigt -

Sammenlign forskellige løsninger -

Flere udskriftsvalg -

Beregn skyggeeffekter -

Support

For support kan du kontakte supportesbo@swegon.com

Eller kontakt din lokale support direkte: