ProClim Web

ProClim Web er et webbaseret program til beregning af varmebalancen i rummet. ProClim Web hjælper konstruktøren med at beregne køleeffekten for hvert rum. Hvis det ønskes, kan du også vælge produkt og beregne den resulterende temperatur.

ProClim Web køres via internettet. Den eneste installation, der er nødvendig på din egen computer, er Internet Explorer version 5.5 eller nyere. Da det er et webbaseret program, håndteres fremtidige opdateringer helt automatisk.

Registrér dig for umiddelbar adgang til programmet

Første gang skal du registrere dig og vælge et brugernavn og en adgangskode. Herefter er det blot at starte programmet.