ProClimWeb

ProClim Web is een webprogramma waarmee u de warmtebalans in de ruimte berekent. ProClim Web helpt de projectinrichter om het koelvermogen voor elke ruimte te berekenen. Als u het wilt, kunt u het programma ook gebruiken om producten te selecteren en de resulterende temperatuur te berekenen.

ProClim Web werkt via het internet. U hoeft alleen Internet Explorer versie 5.5 of hoger op uw computer te installeren. Omdat het een webprogramma is, worden toekomstige updates volledig automatisch uitgevoerd.

Registreer u voor onmiddellijke toegang tot het programma

De eerste keer moet u zich registreren en een gebruikersnaam en wachtwoord kiezen. Daarna moet u het programma opnieuw starten.