Originalet

Swegons GOLD satte standarden redan 1994 för luftbehandlingsaggregat med inbyggd styrning. Med trots att vi har mer än 100 000 installerade enheter runt om i världen, är vi fortfarande lika beslutna om att utveckla vår produkt så den ständigt blir ett bättre och bättre köp. Den senaste generationen GOLD kan enkelt kännas igen på sin nya grå nyans, men de stora nyheterna ruvar under lacken.

Anpassningsbarhet på ny nivå

Med GOLD får du den kvalitet och value-for-money som endast går att uppnå med serietillverkning. Men tack vare vårt plattformstänkande och en modern tillverkningsprocess har vi lyckats flytta fram gränserna för hur långt varje produkt kan anpassas till varje individuellt projekt. Fler valmöjligheter, enklare att projektera, bättre energiprestanda.

Unikt effektiv värmeväxling

I nya generationen av GOLD PX ingår nya RECOflow motströmsvärmeväxlare. Denna passar särskilt bra i exempelvis bostadsapplikationer, där det finns risk för luktproblem och där det är viktigt att separera tilluft och frånluft. RECOflow har trots sina kompakta mått en hög temperaturverkningsgrad. Tillsammans med Swegons RECOfrost-styrning får vi en unik kombination som minimerar energiförlusterna under hela året.

Integrerad värme- och kyllösning

Med den nya produktgenerationen introducerar vi också GOLD RX/HC, där en fullt integrerad värmepumpslösning för både värme och kyla ryms innanför ett kompakt GOLD-skal. Enkelt att projektera, enkelt att installera och enkelt att styra – allt hanteras från GOLD:s unikt lättöverskådliga handpanel eller webgränssnitt.

Framtidssäkring

GOLD:s höga produktkvalitet och flexibla styrning, tillsammans med Swegons erfarenhet och kunnande, gör GOLD till ett tryggt val som lönar sig både på kort och lång sikt. Vi finns här för dig genom hela byggprocessen, kontakta oss så berättar vi mer!