AHU Design

Med produktvalgsprogrammet AHU Design er det nemt at dimensionere og konfigurere dit aggregat. Du kan udføre avancerede energiberegninger for at sikre, at løsningen også på længere sigt er optimal. I AHUD er det også nemt via plugins at overføre CAD-underlag fra AHU Design til f.eks. Revit og MagiCAD for hurtig og nem projektering. I denne uddannelse lærer du alt om, hvordan du går frem. Vi tilbyder uddannelsen som webinar.

Eksempel på kursusindhold:

• Grundlæggende indstillinger
  • SÃ¥dan skaber du et aggregat
  • Design dit aggregat
  • Udskrift
  • Valg af styrefunktioner
  • Energiberegning
  • Energiberegning – Flere driftsindstillinger

Tilkendegiv din interesse her