ProAir Web

ProAir web är ett program för dig som dimensionerar luftdon.

Programmet uppdateras inte längre och produktuppdatering senare än 2015 finns inte med . Programmet fungerar bara med webbläsare Internet Explorer. Det finns risk att man kommer in på andra aktiva användares beräkningar. Alternativt program är ProSelect. På sikt kommer nytt beräkningsprogram som fullt ut ersätter funktionerna.

Gå till ProAir web

Release note 2015.06

MagiCAD

Plug-in mellan MagiCAD och ProAir Web är borttagen då den enbart är utvecklad att stödja 32 bitars OS-versioner.