ProSelect

Webgebaseerd meetprogramma voor ruimte producten: inductieunit, rooster, verdringingsrooster en vraaggestuurde ventilatieproducten.

Room Unit Design replaces ProSelect

ProSelect will soon be phased out and replaced by Room Unit Design. Old projects remain until then, but a move of ongoing projects to Room Unit Design is recommended. New products will from now on be added to Room Unit Design and no more additions will be made in ProSelect.

Sommige van de belangrijkste feiten inbegrepen in het programma:

• Zoekt en selecteert producten vanuit een functie of een product naam
  • Gemakkelijk berekening van de luchtstroom, de koeling en verwarming capaciteit
  • Krijgt de aanbevolen kortst afstand tussen unit en muur  alsook tussen twee units die lucht naar elkaar pulseren
  • Drukt als PDF af of slaat het project in Excel op P
  • Exporteert naar CAD als DXF (3D model) en QDP (3D model van het product met informatie over luchtstroom/luchtval/geluidsniveau en waterstroom/drukval)
  • Geen login of gebruikersnaam nodig

Meld aan om op te slaan

U moet niet noodzakelijk een user-ID te hebben of aangemeld zijn om het programma te gebruiken. Wanneer u echter instellingen (taal, eenheden, verhoogde plafond, temperaturen, enzovoort) wilt opslaan, moet u een login creëren (= e-mail adres + wachtwoord).

CAD plug-ins

Links naar CAD software zoals AutoCad en Revit en naar MagiCad kunnen onderaan in "Download" terugvonden worden. U kunt daar ook de handleidingen van elk link terugvinden.

Disclaimer

Swegon AB behoudt zich het recht om de software en de gerelateerde documentaties te upgraden zonder voorafgaande kennisgeving.

ProSelect wordt door Swegon AB ontwikkeld en is eigendom van Swegon AB. Het is door Europese copyrightwetten en internationale regelgeving beschermd.

ProSelect openen